Voor een uitverkochte tribune en een laaiend enthousiast publiek is de musical Rubens gisteren in première gegaan. 1860 mensen veerden na Jan Schepens laatste noot recht en gaven de cast drie minutenlange staande ovatie.

Deze wervelende show vol dans, zang, kleurenpracht en adembenemende live muziek is een niet te missen zomeravond voor iedere cultuurliefhebber. Rubens wordt door critici nu al bij de mooiste musicals uit de lage landen gerekend.

Tot 1 september is het kasteel de Merode voor de derde keer het feeërieke decor voor een openlucht musical, dit keer over het leven van Rubens. Dit megagroot zomerevent is een niet te missen event voor jou en jouw familie.

Je mag je verwachten aan een avondvullend spektakel vol zang, dans en theater, gebracht op een drijvend podium op de slotgracht van het prachtig kasteel de Merode uit Westerlo.

Via een indrukwekkend podium vol led-lampjes kan de schilderpracht van Rubens op spectaculaire wijze in beeld gebracht worden terwijl meer dan 150 acteurs en zangers, geflankeerd door een steengoede hoofdcast, je zullen meenemen in dit meeslepend verhaal.(pp)

Laatste tickets HIER